Wat wij voor u kunnen betekenen? Hier zijn...

Onze Diensten

horecareclame_menu_picto

Menuboeken

Van budgetvriendelijke Wire-O systemen tot Hardcoverboeken, wij leveren alles tijdig op en tot in de puntjes afgewerkt. De mogelijkheid bestaat tot volledige sponsoring van de boeken d.m.v. adverteerders. Wij zoeken zelfs voor u de adverteerders die u wil.

horecareclame_logo_picto

Logo Design

Een logo is meer dan ooit noodzakelijk om uw zaak vorm te geven. Het logo wordt meer en meer gebruikt als gezicht op social media, website, flyers, folders, autobelettering en lichtreclame. Er kunnen tientallen zaken in de buurt dezelfde naam dragen doch een logo is uniek. Wij werken samen met het allerbeste bureau qua logodesign.

horecareclame_sign_picto

Lichtreclame

Horeca-Reclame heeft reeds jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van licht- en neonreclame. Als fabrikant van de meest trendy lichtreclames zijn zij al meer dan twee decennia leverancier voor vele Horecazaken in Limburg en omliggende provincies. Elk project wordt specifiek uitgewerkt op foto en vervolgens van prijs voorzien zodat u als klant “ What You See Is What You Get” ervaring krijgt.

horecareclame_lettering_picto

Belettering

Een breed begrip, maar wij bieden écht alles aan qua belettering. Autobestickering met uw logo, reclamepanelen, vensterbelettering, zandstraalfolie, spandoeken, signalisatie en nog veel meer. Wij werken uitsluitend met de allerbeste folie en materialen.

horecareclame_placemat_picto

Placemats

Van full colour tot mooie klassieke of originele placemats, wij leveren alles tijdig op en tot in de puntjes afgewerkt. De mogelijkheid bestaat tot volledige sponsoring van de boeken d.m.v. adverteerders. Wij zoeken zelfs voor u de adverteerders die u wil.

horecareclame_digi_picto

Digital Signage / Telehoreca

Snel en duidelijk nieuwe evenementen aankondigen; Sfeerfoto’s vertonen van voorbije events. Optimaliseer de communicatie met uw klanten. Suggesties promoten met attractieve foto’s. Dit vullen we aan met externe informatie zoals het weer, lokaal tot algemeen nieuws, sport, gezondheid, nieuwe films, …

horecareclame_web_picto

Webdesign

Van een simpele one-page tot uitgebreide website met cross-platform communicatie met uw social mediakanalen. Wij maken uw website mooi met stockfoto’s of indien gewenst fotografie op maat. Onze websites zijn met minieme kosten aan te passen qua inhoud en beeld.

horecareclame_wall_picto

Muurbekleding

Geen gewoon behangpapier, maar mooie full colourprints op doek, sticker met satijnlaminaat, schilderingen en zelfs 3D letters en logo’s. Alles kan en wij zorgen dat dit een mooie meerwaarde wordt in uw interieur.

horecareclame_textile_picto

Textiel

Horeca-Reclame is ook de aangewezen partner voor het ontwerpen van speciale bedrijfskledij en de uitvoering. Van zeefdruk, flok tot borduren, wij leveren het allemaal. De allerbeste kwaliteit katoen, leder en kunststof kleding zoals fleece en regenbestendige kledij. U kan vrijblijvend bij ons terecht.

horecareclame_folder_picto

Folders

Mooie folders is onze maken is onze dada. Van speciale kapvormen, vouwmodellen, opdruk in lak of foliedruk met goud, wij kunnen dit als de beste. Waarom? Door reeds meer dan 30 jaar ervaring met verscheidene druktechnieken, kennen wij de allerbeste drukkers en leveranciers van speciale papiersoorten. Vraag Phil voor expertise…

horecareclame_corporate_picto

Huisstijl

Wat is een huisstijl? Alle drukwerken van faktuur, briefhoofd, naamkaartjes, enveloppen gecombineerd met een unieke vormgeving, dat is een huisstijl. Wij bespreken samen met de klant het budget en bieden binnen de vooropgestelde prijs de maximale te combineren producten en diensten aan. Bel ons vrijblijvend!

horecareclame_social_picto

Social Media

Veel mensen en klanten kennen social media zoals Facebook, Instagram, Twitter, etc… Het optimaal gebruik van deze om een grotere naambekendheid te creëren, een bepaald product of evenement in de picture te zetten doen wij graag voor u. Via een retainer of flat-rate weet de klant de maandelijkse kost in te calculeren. De combinatie met bloggen of een op maat gemaakte website verzorgen wij tevens.